Expertise

Litigation en arbitrage

Naar de rechter

Als partijen er samen niet meer uitkomen biedt 'Litigation' de mogelijkheid om een zaak tot een oplossing te brengen. De procedure kan worden voorgelegd aan de rechter of aan arbiters. Een relatief nieuwe mogelijkheid om internationale geschillen op te lossen is een procedure voor de Netherlands Commercial Court in Amsterdam. De NCC behandelt zaken standaard in het Engels en doet in het Engels uitspraak, wat een uitkomst is voor internationaal opererende ondernemingen. Onze advocaten leggen zich erop toe om zaken samen met u via de beste weg op te lossen. Dit kan gaan om zaken op het gebied van aansprakelijkheid, koop, financieringen (inclusief overkreditering), distributie, agentuur, en bestuurdersaansprakelijkheid.

Oplossingsgericht

Commerciële geschillen zijn er om opgelost te worden, liefst zo snel mogelijk. Wij assisteren onze cliënten daarbij en samen met hen bepalen wij de bij de zaak passende strategie om de zaak tot een goed einde te brengen.

Uw probleem, onze zorg

Wij zien het als onze taak om zowel simpele als complexe problemen efficiënt op te lossen. Onze advocaten zijn lid van de Nederlandse Orde van Advocaten en kunnen u assisteren bij procedures voor alle rechtbanken en gerechtshoven, alsmede voor ieder arbitraal college.

Meer informatie?

Hein Kernkamp helpt u graag verder.

Bedrijfsgegevens

KvK: 74640518

BTW: NL859977602B01

IBAN: NL37ABNA0844817805

Adresgegevens

Minerva Advocaten B.V.

Meent 106

3011 JR Rotterdam

© 2024 Minerva Advocaten B.V.

Algemene Voorwaarden Klachtenregeling Privacy

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en analyseren.

Akkoord