Geplaatst op: 23-12-2019

Advocaat arbeidsrecht Rotterdam

Geschreven door:

Hein Kernkamp

Uw advocaat arbeidsrecht in Rotterdam

Zoekt u een arbeidsrecht advocaat in Rotterdam, dan kunt u terecht bij Minerva Advocaten, gevestigd in het centrum van Rotterdam. Minerva Advocaten staat zowel werkgevers als werknemers bij. Onze cliënten zijn afkomstig uit nagenoeg alle bedrijfssectoren en variëren van multinationals tot MKB en van non-profit instellingen tot internationale organisaties, in en buiten Nederland. Aan werknemerszijde treden wij veelal op voor bestuurders, (statutair) directeuren en hoger management, expats en vrije beroepsbeoefenaren, zoals advocaten en accountants in loondienst.

Wat kan uw advocaat arbeidsrecht voor u betekenen?

U bent op zoek naar een advocaat arbeidsrecht in Rotterdam. Wij helpen onze cliënten op alle gebieden van het arbeidsrecht. U kunt hieronder klikken op artikelen met nadere informatie over een aantal veel voorkomende arbeidsrechtelijke onderwerpen.

Uw advocaat arbeidsrecht aan de Meent 106 in Rotterdam

Partners

Minerva Advocaten kan werkgevers en werknemers ook verwijzen voor outplacementtrajecten, bijvoorbeeld naar Nextjob outplacement.

Staat uw onderwerp er niet bij?

Wij adviseren en procederen op alle terreinen van het arbeidsrecht. Neem contact op met uw advocaat arbeidsrecht.

In onze dagelijkse praktijk begeleiden wij onze cliënten bij het analyseren en vervolgens oplossen van de zaak, of dit nu door middel van een regeling of een procedure is. Neem vrijblijvend contact met ons op. Voor het kort aan ons voorleggen van uw situatie brengen wij geen kosten in rekening. Ons motto is niet voor niets: "Uw probleem, onze zorg."

Meer informatie?

Hein Kernkamp helpt u graag verder.

Bedrijfsgegevens

KvK: 74640518

BTW: NL859977602B01

IBAN: NL37ABNA0844817805

Adresgegevens

Minerva Advocaten B.V.

Meent 106

3011 JR Rotterdam

© 2024 Minerva Advocaten B.V.

Algemene Voorwaarden Klachtenregeling Privacy

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en analyseren.

Akkoord