Geplaatst op: 07-08-2019

Advocaat in Rotterdam

Geschreven door:

Marcel van den Ende

Nederland

Nederland naar omvang de zesde economie van Europa en het grootste van de "kleine" Europese landen. Het moet alleen de economieën van Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië en Spanje voor zich laten. Als de op vier na grootste exporteur van goederen ter wereld met de haven van Rotterdam en luchthaven Schiphol is Nederland een belangrijk Europees vervoersknooppunt en een centrum van internationale handel. Vanwege het bedrijfsvriendelijke klimaat en gunstige belastingregime is Nederland een aantrekkelijke locatie voor hoofdkantoren van bedrijven en voor het structureren van internationale transacties. Wij zijn er voor die bedrijven, of ze nou in Rotterdam, in Nederland of elders ter wereld gevestigd zijn.

advocaat in Rotterdam

Advocaat in Rotterdam

Bent u op zoek naar een deskundig advocaat in Rotterdam? Houdt u van innovatieve advocaten die met hun tijd meegaan? Dan bent u bij Minerva Advocaten in Rotterdam aan het goede adres. Ons kantoor is gevestigd in het hart van Rotterdam aan de Meent 106. We zijn gespecialiseerd op de volgende gebieden:

Referenties

Minerva Advocaten staat op Rechtspraaklinks, de Advocaat startpagina, de adviseurs verzamelgids, Benelinx, Gigago.nl en de Expertspagina op het gebied van bedrijfsovername.

Vraag het ons

Raadpleeg één van onze deskundige advocaten in Rotterdam voor uw probleem ontstaat.

Onze advocaten in Rotterdam bieden toegankelijke, praktische en persoonlijke dienstverlening. Ons motto is niet voor niets: 'Uw probleem, onze zorg'.

Meer informatie?

Marcel van den Ende helpt u graag verder.

Bedrijfsgegevens

KvK: 74640518

BTW: NL859977602B01

IBAN: NL37ABNA0844817805

Adresgegevens

Minerva Advocaten B.V.

Meent 106

3011 JR Rotterdam

© 2024 Minerva Advocaten B.V.

Algemene Voorwaarden Klachtenregeling Privacy

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en analyseren.

Akkoord