Geplaatst op: 02-02-2020

Arbeidsconflict

Geschreven door:

Hein Kernkamp

Stress en schade

Uit de hand gelopen arbeidsconflicten hebben vaak ernstige gevolgen voor werknemers, zoals stress en burn out verschijnselen, inkomensschade en reputatieschade. Wie met een ernstig arbeidsconflict geconfronteerd wordt kan een beroep op ons doen. Wij begeleiden en ondersteunen onze cliënten. Met professionele assistentie van een advocaat is het vaak mogelijk om arbeidsconflicten op te lossen, zonder de noodzaak naar de rechter te gaan. Maar als het nodig is om naar de rechter te gaan, dan doen wij dat ook.

Wat is een arbeidsconflict?

Een werkgever en een werknemer hebben een arbeidsconflict als tenminste één van de partijen vindt dat de andere partij hem of haar onterecht of onjuist behandelt, dwarsboomt of ergert. Dit kan betrekking hebben op arbeidsinhoud, arbeidsverhoudingen, arbeidsomstandigheden of arbeidsvoorwaarden.

arbeidsconflict oplossen

Wat kunnen wij voor u doen?

Als u een geschil heeft met uw werkgever, kunnen onze advocaten helpen. We ondersteunen werknemers, directieleden en managers bij het oplossen van geschillen op de volgende gebieden:

  • Verschil van inzicht
  • Onterecht ontslag
  • Discriminatie
  • Uitholling van functie
  • Niet nakoming bonusregeling
  • Klokkenluidersregeling
  • Pesten en (seksuele) intimidatie
  • Beschuldigingen van disfunctioneren
  • Beschuldigingen van wangedrag

Hoewel onze inzet als het maar even kan gericht zal zijn op het helpen bij het wegnemen van het conflict en een normalisatie van de situatie, blijkt het in sommige gevallen onmogelijk op samen verder te gaan. In gevallen waarin het beëindigen van het dienstverband de oplossing is, onderhandelen wij namens u over de inhoud van een vaststellingsovereenkomst met passende ontslagvergoeding, die u in staat stelt het arbeidsconflict achter u te laten en een nieuwe carrièrestap te maken.

Raadpleeg ons vandaag

Blijf niet hangen in een eindeloos arbeidsconflict met uw werkgever. U kunt bij ons altijd terecht voor een gratis oriënterend gesprek van een half uur waarbij u uw situatie aan ons voor kunt leggen en wij uitleggen wat wij voor u kunnen betekenen. Aan de hand van dit gesprek kunt u beslissen of u met ons in zee wilt gaan. Wij staan u graag bij. Ons motto is niet voor niets: "Uw probleem, onze zorg."

Meer informatie?

Hein Kernkamp helpt u graag verder.

Bedrijfsgegevens

KvK: 74640518

BTW: NL859977602B01

IBAN: NL37ABNA0844817805

Adresgegevens

Minerva Advocaten B.V.

Meent 106

3011 JR Rotterdam

© 2024 Minerva Advocaten B.V.

Algemene Voorwaarden Klachtenregeling Privacy

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en analyseren.

Akkoord