Geplaatst op: 05-01-2020

Commercial litigation

Geschreven door:

Hein Kernkamp

De litigation praktijk in Nederland

De procespraktijk van Minerva Advocaten omvat soorten geschillen die zich in de zakelijke context kunnen voordoen, zoals contractbreuk, geschillen over samenwerkingen en joint ventures, onrechtmatig handelen en aandeelhoudersgeschillen. Wij treden op in internationale geschillen, zowel voor de gewone rechter als in arbitrage. Het is sinds 1 januari 2019 ook mogelijk om te procederen voor de Netherlands Commercial Court (NCC). De NCC behandelt zaken standaard in het Engels en doet in het Engels uitspraak. Wij kunnen u daarin bijstaan. Ook kunnen wij samen met u een bij uw onderneming passende clausule voor een forumkeuze ontwerpen, die u kunt opnemen in uw contracten en algemene voorwaarden. Wij kennen de voor- en nadelen van de diverse procedures en kunnen u helpen de voor uw contracten juiste keuze te maken.

Ons kantoor is gespecialiseerd in de volgende praktijkgebieden:

Minerva Advocaten is een in Rotterdam gevestigd gespecialiseerd advocatenkantoor dat in de dagelijkse praktijk samenwerkt met buitenlandse advocatenkantoren, binnenlandse en internationale ondernemingen, overheidsinstanties en iedereen die hulp zoekt van ons advocatenkantoor.

Commercial Litigation in Nederland

Internationaal advocatenkantoor

We zijn gewend om in een internationaal team te werken. Het vermogen om te reageren op de behoeften van de klant en om het hoogste niveau van dienstverlening te bieden, is van fundamenteel belang voor de benadering van het bedrijf ten opzichte van zijn klanten. Dat streven wij na.

Ons doel is om consistent advies van hoge kwaliteit te bieden, met inzicht in de commerciële omgeving waarin onze cliënten opereren. Wilt u met ons samenwerken? Bel ons of stuur een e-mail. Wij werken graag met u. Ons motto is niet voor niets: "Uw probleem, onze zorg."

Meer informatie?

Hein Kernkamp helpt u graag verder.

Bedrijfsgegevens

KvK: 74640518

BTW: NL859977602B01

IBAN: NL37ABNA0844817805

Adresgegevens

Minerva Advocaten B.V.

Meent 106

3011 JR Rotterdam

© 2024 Minerva Advocaten B.V.

Algemene Voorwaarden Klachtenregeling Privacy

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en analyseren.

Akkoord