Geplaatst op: 11-02-2020

Juridisch advies

Geschreven door:

Hein Kernkamp

Indien u juridisch advies nodig heeft, dan staan de advocaten van Minerva Advocaten klaar om u te helpen. Bel of e-mail ons en leg ons uw vraag voor. Dan kijken wij of wij iets voor u kunnen betekenen. Deze eerste analyse of een initieel gesprek van een half uur is altijd gratis. Of het nu gaat om een juridisch conflict, onduidelijkheid van regelgeving of omdat u contracten wil laten opstellen. Wij kunnen u adviseren en begeleiden.

Wat wij doen

Wij zijn een advocatenkantoor met een Rotterdamse mentaliteit. Problemen zijn er om opgelost te worden. Oplossen van juridische problemen, dat is ons dagelijks werk.

U wilt advies van een gespecialiseerd advocaat en daarom beperkt onze dienstverlening zich ook tot de hierna genoemde expertisegebieden. Daarnaast nemen wij geen deel aan het systeem van gefinancierde rechtshulp. Wie voor gefinancierde rechtshulp in aanmerking komt adviseren wij contact op te nemen met het juridisch loket, dat gratis juridisch advies geeft en u kan doorverwijzen naar een wij uw zaak passende advocaat.

Juridisch advies Rotterdam

Onze expertises

Onze advocaten zijn gespecialiseerd op de volgende gebieden:

Contact

Wilt u snel juridisch advies van een zakelijke advocaat in Rotterdam? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag en het eerste oriƫnterende gesprek is geheel vrijblijvend. Ons motto is niet voor niets: Uw probleem, onze zorg.

Meer informatie?

Hein Kernkamp helpt u graag verder.

Bedrijfsgegevens

KvK: 74640518

BTW: NL859977602B01

IBAN: NL37ABNA0844817805

Adresgegevens

Minerva Advocaten B.V.

Meent 106

3011 JR Rotterdam

© 2024 Minerva Advocaten B.V.

Algemene Voorwaarden Klachtenregeling Privacy

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en analyseren.

Akkoord