Geplaatst op: 02-01-2020

Second opinion advocaat

Geschreven door:

Hein Kernkamp

Geschillenregeling in rechtsbijstandverzekering

Heeft u een geschil met uw rechtsbijstandverzekering over de haalbaarheid van uw zaak? Bent u het niet eens over de manier waarop uw zaak wordt aangepakt? Dan kunt u een beroep doen op de geschillenregeling. Deze is opgenomen in uw polis. Meestal houdt de regeling in dat u op kosten van uw rechtsbijstandverzekeraar een second opinion kan laten opstellen door een onafhankelijke advocaat. U en uw rechtsbijstandverzekeraar zijn aan de uitkomst van deze second opinion gebonden. Niet iedere regeling in iedere polis is identiek. Uw rechtsbijstandverzekeraar kan u de in uw geval toepasselijke geschillenregeling uitleggen.

second opinion advocaat Rotterdam

Second opinion advocaat

Volgens de geschillenregeling komen de kosten van de second opinion meestal voor rekening van de rechtsbijstandverzekeraar. U mag de advocaat die de second opinion gaat geven vaak ook zelf uitkiezen. Daarna zal de rechtsbijstandverzekeraar financiële afspraken maken met de advocaat, die daarna aan de hand van de stukken aan de slag gaat en de second opinion afgeeft. Onze advocaten geven regelmatig een second opinion en doen dit ook graag in uw zaak.

Neem contact op

Indien u een geschil heeft met de rechtsbijstandverzekering of het niet eens bent met de aanpak van de jurist van de rechtsbijstandverzekering, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van onze advocaten om uw vraag over een second opinion voor te leggen. Bel of mail ons. Ons motto is niet voor niets: "Uw probleem, onze zorg."

Meer informatie?

Hein Kernkamp helpt u graag verder.

Bedrijfsgegevens

KvK: 74640518

BTW: NL859977602B01

IBAN: NL37ABNA0844817805

Adresgegevens

Minerva Advocaten B.V.

Meent 106

3011 JR Rotterdam

© 2024 Minerva Advocaten B.V.

Algemene Voorwaarden Klachtenregeling Privacy

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en analyseren.

Akkoord