Geplaatst op: 14-11-2019

Contracteren in de scheepsbouw

Geschreven door:

Hein Kernkamp

De Nederlandse jachtbouwindustrie

Nederlandse jachtbouwers hebben jarenlang gebouwd aan een ijzersterke wereldwijde reputatie. Bedrijven als Amels, Hakvoort, Royal Huisman, De Vries en Oceanco behoren tot 's werelds meest toonaangevende bedrijven in de superjachtindustrie. En de trotse eigenaar van een superjacht heeft mogelijk ook een Yacht Support Vessel nodig, zoals ontworpen door Amels en Damen. U vraagt zich misschien af ​​wie zorgt voor al het benodigde juridische papierwerk? Wie zich voor de taak gesteld ziet om dit soort contracten op te stellen en uit te onderhandelen kan daarbij de hulp van een ervaren advocaat gebruiken.

Advocaten met kennis van scheepsbouw

Minerva Advocaten in Rotterdam biedt juridische diensten aan de jachtindustrie. Wij adviseren onder meer over het opstellen en onderhandelen van Nederlandse ontwerp-, bouw- en reparatiecontracten voor jachten. In veel gevallen werken we samen met collega's in het buitenland en vormen we samen met deze collega's een team. We zorgen voor de Nederlandse juridische aspecten van het contract, zoals met betrekking tot titel, eigendom en zekerheden. Uiteraard wordt ook een beroep op onze expertise gedaan in gevallen waarin er een conflict is dat moet worden opgelost voor de rechter.

Leer ons kennen

Als u nog niet met ons hebt gewerkt, bel ons dan, zodat we kunnen bespreken wat we voor het project kunnen doen. En als altijd is ons motto: Uw probleem, onze zorg!

Meer informatie?

Hein Kernkamp helpt u graag verder.

Bedrijfsgegevens

KvK: 74640518

BTW: NL859977602B01

IBAN: NL37ABNA0844817805

Adresgegevens

Minerva Advocaten B.V.

Meent 106

3011 JR Rotterdam

© 2024 Minerva Advocaten B.V.

Algemene Voorwaarden Klachtenregeling Privacy

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en analyseren.

Akkoord