Advocaat

Marcel van den Ende

Marcel van den Ende is in 1981 gestart als bedrijfsjurist bij ABN AMRO, heeft voor diverse grote ondernemingen gewerkt (o.a. Mercedes Benz) en heeft vanaf 1991 een eigen kantoor gerund, gericht op bedrijfsjuridische dienstverlening aan MKB-bedrijven. In 2001 heeft hij zich als advocaat - gespecialiseerd in ondernemingsrecht - aangesloten bij Leeman Verheijden Huntjens Advocaten in Rotterdam. Bij LVH Advocaten was hij jarenlang managing partner. Marcel adviseert ondernemingen van klein tot groot; bedrijven die zich vooral bewegen in de wereld van logistiek, automotive en duurzame energie.

Kenmerkend voor Marcel zijn deze praktische inslag en no-nonsense aanpak waarbij kwaliteit en creativiteit de belangrijkste ingrediënten zijn. Naast advocaat zijn, is Marcel lid van raden van advies.

Marcel van den Ende heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Ondernemingsrecht, Bestuurdersaansprakelijkheid, Fusies en overnames, Vennootschappen Verenigingen en stichtingen.

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

vandenende@minerva-advocaten.nl +31 10 3076677

Bedrijfsgegevens

KvK: 74640518

BTW: NL859977602B01

IBAN: NL37ABNA0844817805

Adresgegevens

Minerva Advocaten B.V.

Meent 106

3011 JR Rotterdam

© 2023 Minerva Advocaten B.V.

Algemene Voorwaarden Klachtenregeling Privacy

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en analyseren.

Akkoord